adalet tanrıçası kabartma

adalet tanrıçası kabartma
adalet tanrıçası kabartma

26 Ağustos 2011 Cuma


Son Dakika: Kazandık‏


25 Ağustos 2011



Sevgili Ismail Karagülle,

Bugün sana harika haberlerim var! Aylardır seninle birlikte canla başla çalıştığımız 'Seninki Kaç Santim?' kampanyasının ilk meyvelerini toplamaya başladık. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bugün basına yaptığı açıklamada üç önemli türün yasal avlanma boylarının değiştiğini açıkladı. Orfoz ve lagos kurtarıldı. Lüfer için çok önemli bir adım atıldı.

Orfoz ve lagosun avlanma boyu, bizim talep ettiğimiz gibi artık 30 cm yerine 45 cm. Lüferin avlanma boyu ise 14 cm'den 20 cm'ye çıkarıldı. Lüferin türünü devam ettirebilmesi için Greenpeace'in önerdiği boy 25 cm. Mehdi Eker ilerleyen günlerde bu adımın atılabileceğinin sinyallerini de verdi. Lüferin takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Devam ettikçe kampanyada yeni kazanımlar elde edeceğimize inancımız tam. Greenpeace sadece senin gibi bireylerin verdiği maddi desteklerle çevre zaferlerine imza atıyor. Kampanyamıza devam edip başta kalkan olmak üzere türü tehlike altında olan diğer türleri kurtarabilmemiz için şimdi maddi desteğine ihtiyaç duyuyoruz.



Miktarı ne olursa olsun vereceğin düzenli destek, önümüzdeki aylarda diğer türleri de kurtarabilmek için yavru balık kampanyamızın tek gelir kaynağı olacak.

Destek vermek için bu linke tıklayabilirsin.

Bu mücadelede senin emeğin büyük. Desteğin için çok teşekkürler. Daha gidilecek çok yolumuz olduğunu da biliyoruz. Bu uzun yolda maddi ve manevi desteğinle bizi yalnız bırakmaman dileğiyle.

Sevgiler


Banu Dökmecibaşı
Denizler Kampanyası Sorumlusu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder